Cartell Cursa Vistabella 2009

La III Cursa de Muntanya Vistabella va tindre lloc el 9 d’Agost de 2009. Organitzada pel Club de Muntanya Vistabella amb 295 inscrits. Aquí vos deixem l’arxiu: CLASSIFICACIÓ i TRÍPTIC.

Vicente Calvo [C.M. Mur i Castell]  i Esther Català [C.A. Onda] van resultar ser els vencedors de la III Cursa de Muntanya Vistabella. La prova organitzada pel Club de Muntanya Vistabella, amb el suport de l’Ajuntament i desenes de joves voluntaris, va fregar els 300 participants, que van gaudir d’unes condicions meteorològiques excel·lents per a la practica d’aquest esport.

Juan Navarro [Running Team Grifone], a la fi, tercer classificat, va imprimir un fort ritme des dels primers metres de la carrera; per darrere el duo format per Vicente Calvo i Remigio Queral [C.A. 42 y pico] controlaven que la distància entre ells. Una vegada van superar a Navarro, la victòria era cosa dels dos. En els últims quilòmetres d’infart, Vicente Calvo arribe primer a la Plaça de Vistabella, revalidant el títol assolit en l’anterior edició.

Menys disputada va estar la categoria femenina on l’alcorina Esther Català assoliment la victòria d’una forma còmoda. Per darrere les corredores del At-zenet Paqui Saura i Belen Agut van completar el pòdium.

La Cursa de Muntanya Vistabella, era la quarta prova puntuable per a la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, que sota el patrocini de la Fundació Ruralcaixa, premia la regularitat dels participants en les carreres que se celebren en l’interior de la província.